Presentaties & Workshops voor coaches

Een voorbeeldworkshop voor coaches is hieronder genoemd. Het is voor coaches ook leerzaam om meer te weten over de verschillende soorten mentale vaardigheden en hoe een coach dit, tot een bepaald niveau, zelf praktisch kan toepassen. Uiteraard is het mogelijk om één of meerdere vaardigheden te behandelen tijdens een workshop of een workshop te verzorgen over een ander onderwerp. Naar aanleiding van het gewenste doel zal er een passende workshop/training worden verzorgd.

Vraag verblijvend naar de mogelijkheden.

Wat is mentale training en wat kan ik er mee als coach?

Een workshop waarin coaches op een leuke manier inzicht krijgen in de mentale vaardigheden binnen de sport en hoe ze hier gebruik van kunnen maken binnen hun sport.

Heeft u een ander onderwerp waarover u graag een workshop verzorgd ziet of zou u graag meer verdieping zien in één van de vaardigheden? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer informatie?

Is je interesse gewekt of wil je graag meer informatie? Dan is het beste om telefonisch contact op te nemen. Dit kan op 06-24332081. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen of het contactformulier hiervoor te gebruiken. De contactgegevens zijn te vinden op de contactpagina.

Marianne van Erp
SPORTPSYCHOLOOG VSPN®

T: 06 2433 2081
E: info@mariannevanerp.nl

Share This