Voor Bedrijven

Leren optimaal presteren wanneer jij dat wilt!

Binnen deze training leer je hoe je hoe jij optimaal kan blijven presteren in de voor jou lastige situaties. Sleutelwoorden voor deze training zijn: bewustwording, training en evaluatie. Aan de hand van de mentale vaardigheden en praktische oefeningen leer je handvatten die je kan gebruiken binnen jouw werksituatie.

Om leren gaan met veranderingen

Veranderingen binnen het bedrijf kunnen veel onrust en spanningen met zich mee brengen. Binnen deze training leer je hoe je met deze veranderingen om kan leren gaan en dus hier minder ‘last’ van ervaart.

Help, ik ervaar spanning!

Spanning wordt vaak gezien als iets negatiefs. Echter, je hebt spanning nodig om te kunnen functioneren en presteren. Binnen deze workshop leer en ervaar je hoe je jouw spanning kan reguleren wanneer jij dit wilt.

Resultaatdoelen, hoe ga ik hier mee om?

Resultaten zijn belangrijk, maar niet iedereen vind het fijn om onder druk te werken van resultaatdoelen. In deze training leer je hoe je om gaat met deze druk en wat je kan toepassen wanneer je druk ervaart.

Van individu naar teamwork!

Je hebt allemaal individuele kwaliteiten, maar het is niet vanzelfsprekend dat dit ook resulteert in goed teamwork en een goed teamresultaat. In deze training/coaching gaan we met het gehele team onderzoeken wat de oorzaken zijn en hoe we dit kunnen gaan oplossen. Binnen deze training/coaching zal zelfinzicht en samenwerking centraal staan.

Conflictcoaching

Binnen dit coachtraject zal met de leidinggevende en het team gekeken worden hoe het conflict in stand wordt gehouden en daarnaast hoe we het conflict op kunnen lossen.

 

Share This