Trainig / Coaching in de sport

Mentale factoren binnen de sport zijn vaak nog onderbelicht. Je fysieke, tactische en technische kwaliteiten kunnen nog zo goed zijn, maar wanneer je op bepaalde momenten geen controle hebt over je gedachten, gevoel en handelen zullen deze kwaliteiten niet tot de gewenste prestatie zorgen. Verschillende factoren zijn van mentale aard. Het maakt niet uit hoe oud je bent en op welk niveau je actief bent. Iedereen die wil presteren kan te maken krijgen met prestatie verminderende factoren.

Door middel van gerichte mentale training en coaching kan een individuele sporter, coach of team leren bewust naar zichzelf te kijken. Op een leuke en praktische manier krijgen ze handvatten om in situaties controle te krijgen en ook het gevoel van controle te hebben.

Meer informatie?

Is je interesse gewekt of wil je graag meer informatie? Dan is het beste om telefonisch contact op te nemen. Dit kan op 06-24332081. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen of het contactformulier hiervoor te gebruiken. De contactgegevens zijn te vinden op de contactpagina.

Marianne van Erp
SPORTPSYCHOLOOG VSPN®

T: 06 2433 2081
E: info@mariannevanerp.nl

Share This