Speciale actie voor examenleerlingen!

De eindexamen komen alweer in beeld. Herken jij jezelf in onderstaande:

  • Ik ervaar te veel spanning voor en tijdens examens;
  • Ik heb het gevoel dat ik het niet kan of dat het toch niet lukt;
  • Ik vind het lastig om mezelf te concentreren, vanwege bijvoorbeeld veel afleidende gedachten;
  • Je denkt veel na over ‘wat als’ scenario’s.

Bovenstaande zaken kunnen zorgen voor dermate veel afleiding dat het lastig is om je goed te concentreren voor of tijdens een examen. Een individueel maatwerktraject kan je hierbij helpen en helpt je jezelf mentaal voor te bereiden op het (eind)examen.

Optimaal presteren tijdens je eindexamen

Prestatiepsycholoog en coach Marianne van Erp heeft als doel mensen te leren hoe zij optimaal kunnen presteren op de momenten dat zij dit willen. Dit doet ze onder andere door het aanleren van mentale vaardigheden die in de voorbereiding of tijdens bijvoorbeeld het eindexamen ingezet kunnen worden.

Speciale actie voor examenleerlingen

Voor eindexamenleerlingen is er een speciale actie! Nu een mentaal trainingstraject (6 afspraken) ter voorbereiding op je eindexamen voor € 350 (excl. BTW) i.p.v. € 480 euro (excl. BTW). Dit betekent een korting van bijna 30%.

In deze zes afspraken zal er allereerst inzicht verkregen worden in de zaken waar je tegenaan loopt. Vervolgens zullen verschillende mentale vaardigheden aan bod komen die jou helpen tijdens je voorbereiding en tijdens je examen.

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in bovenstaand en wil jij je optimaal voorbereiden voor je eindexamen? Aanmelden kan via info@mariannevanerp.nl of het contactformulier.

Share This