Op maandag 15 februari start Marianne van Erp Sport- en Prestatiepsychologie met twee cursussen, mentale training voor sporters en praktische toepassing van mentale vaardigheden voor coaches.

Mentale training voor sporters

Tijdens deze cursus zal op een praktische en interactieve manier in worden gegaan op de basis mentale vaardigheden in de sport. Doel van deze cursus is het verkrijgen van meer inzicht in de mentale processen die jouw prestatie kunnen belemmeren. Door middel van praktische oefeningen zal de sporter ervaren hoe hij de mentale vaardigheden kan inzetten en kan koppelen aan zijn/haar sport.

Coachcursus mentale training en begeleiding

Tijdens deze cursus zal op een praktische en interactieve manier in worden gegaan op de basis mentale vaardigheden in de sport en de praktische toepassing van deze vaardigheden. Op deze manier wordt er ook aandacht gegeven aan integratie van de kennis in de praktijk en het evalueren van het proces van een praktische oefening. Doel van deze cursus is het verkrijgen van meer inzicht in de mentale processen die jouw prestatie en/of de prestatie van een sporter of team kunnen belemmeren.

Meer informatie over de cursussen kunt u vanaf 11 januari 2016 vinden op de website.

Rate this post
Share This