Wil je meer van jouw kwaliteiten naar boven halen en inzetten? Kijk je wel eens terug op een situatie en had je het achteraf liever anders willen doen?  Wil jij je (nog) meer ontwikkelen?

 Deze training is voor mensen die graag de effectiviteit in hun leven willen vergroten door meer zelfkennis, inzicht in patronen en gedachten en het vermogen om deze te doorbreken.
Bewustwording – Aandacht – Controle – Waarden
In deze training wordt ingezoomd op het realiseren van doelen, het doorbreken van patronen, het vergroten van zelfkennis en het focussen op je taak, ondanks afleidingen van bijvoorbeeld gedachten, anderen, telefoon en/of mail.

Het is een intensieve en impactvolle training waarin van de deelnemer een actieve houding wordt verwacht. Om daadwerkelijk verandering in het dagelijks werk te realiseren, wordt van de deelnemer verwacht dat hij tijd en energie steekt in het toepassen de geleerde stof.

Na de training:

  • Ben je in staat om realistische maar uitdagende doelen te stellen en deze te kunnen communiceren;
  • Weet je hoe je je moet focussen op je taak en ben je in staat dit toe te passen;
  • Heb je inzicht in je kwaliteiten, valkuilen en (al dan niet belemmerende) overtuigingen en gedachten, en ben je in staat om hier op een andere manier mee om te gaan;
  • Heb je inzicht in je eigen gedrag en de controlestrategieën die je in jouw leven toepast;
  • Weet je hoe hij flexibeler om kan gaan met situaties die lastig voor je zijn;
  • Maak je keuzes op basis van wat JIJ wilt (vanuit jouw waarden);
  • Heb je meer handvatten en focus om flexibeler te zijn in situaties die je in het dagelijks leven ervaart.

Details over de training:

We starten met een telefonische intake om jouw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Vervolgens werken in drie dagdelen met elkaar in een groep van maximaal 12 deelnemers.

Ongeveer zes weken na de training zal er een outtake gepland worden. In dit gesprek zal gekeken worden hoe het met je gaat en of er nog zaken zijn waar je tegenaan loopt. Wij vinden de borging van de training erg belangrijk en vinden deze outtake dan ook essentieel in het proces.

Trainers

Deze training wordt verzorgd door Sanne Nozza – Coach & Trainer, en Marianne van Erp -Sport- en prestatiepsycholoog en ACT-trainer.

Wanneer: woensdag 8 mei en woensdag 5 juni 2019

Tijden: 9.30 – 15.30 uur

Locatie: Regio Eindhoven

Kosten:  € 300 excl. BTW Early Bird korting tot en met 14 april 2019, vanaf 15 april 2019 kost de training € 350 euro excl. BTW.

Voor koffie, thee, versnaperingen en een heerlijke lunch wordt gezorgd.

Aanmelden kan tot 24 april 2019 via e-mail naar info@mariannevanerp.nl of sannenozza@gmail.com o.v.v. Training persoonlijke effectiviteit. Vermeld in deze mail je naam, adres, telefoonnummer en korte motivatie voor deelname. Dan nemen we vervolgens contact met je op.

Als je aangemeld bent en je hebt betaald, dan rekenen we op je komst. Ben je verhinderd? Dan mag je iemand anders laten deelnemen aan de training.

Share This