Sportpsychologie in Woensel Noord

Vanaf begin december heeft Marianne van Erp Sportpsychologie een nieuwe locatie waarin ze haar klanten op afspraak kan ontvangen. Naast haar eigen praktijkruimte in Sint-Oedenrode en het CTO kantoor in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion, is het mogelijk om ook in Woensel Noord een afspraak te plannen.

Paramedisch Expertise Centrum Eindhoven

Begin november is aan de Vijfkamplaan het Paramedische Expertise Centrum Eindhoven geopend. Paramedisch Expertise Centrum Eindhoven is een modern expertisecentrum voor orthopedische zorg, welzijn en (sport)prestatieverbetering. Ze lopen voorop als het gaat om innovatieve behandelwijzen en werken vanuit een maatschappelijk betrokken visie. Zij focussen zich op meerdere vlakken: Zorg, Health, Educatie en Innovatie.

De mentale kant binnen en buiten de sport is een mooie aansluiting bij de visie van het Paramedisch Expertise Centrum Eindhoven, namelijk zo breed mogelijke zorg kunnen aanbieden.

Sport Performance CentreSport Performance Centre

Het Paramedisch Expertise Centrum Eindhoven en Marianne van Erp Sportpsychologie zijn te vinden op de eerste verdieping van het Sport Performance Centre aan Vijfkamplaan 8 in Eindhoven.

Optimaal presteren wanneer jij dat wilt!

Vind je het vervelend dat je op bepaalde momenten (binnen en/of buiten de sport) niet kan laten zien wat je in huis hebt? En merk je dat deze momenten ook steeds meer spanning oproepen? Meer inzicht krijgen in wat er in deze situaties gebeurt en vaardigheden aanleren die je in deze situaties kan inzetten, leren jou hoe je in deze situatie jouw handelen, gevoel en gedachten kan controleren. Voor meer informatie neem contact met me op.

Share This