Training / Coaching voor coaches

Als coach ben je een ontzettend belangrijke factor binnen de ontwikkeling van een sporter/team. Hierbij is het van belang dat de coach van alle factoren die een prestatie kunnen beïnvloeden kennis heeft. Het mentale aspect is hierbij onmisbaar.

Tijdens de trainingen kan er aandacht besteed worden aan de verschillende mentale vaardigheden en hoe een coach deze mentale vaardigheden over kan brengen op de  sporters.

Voorbeelden van mentale vaardigheden zijn:

  • Doelen stellen
  • Concentratie / aandacht
  • Spanningscontrole
  • Gedachtecontrole / zelfvertrouwen
  • Verbeelding
  • Wedstrijdvoorbereiding

Daarnaast kan een coach ook begeleiding krijgen om inzicht te krijgen in jouw eigen ontwikkeling en de prestaties die hierbij horen. Is jouw gedrag en manier van leiding geven optimaal voor de sporters die je begeleidt? Vind je het wellicht lastig om met bepaalde situaties om te gaan? Door meer inzicht te krijgen in eigen handelen, te reflecteren hierop en het effect van jouw gedrag op sporters, ontwikkel je jezelf verder als coach/trainer.

Neem contact op voor meer informatie. Uiteindelijk wordt voor jouw persoonlijke hulpvraag een maatwerktraject in elkaar gezet.

Meer informatie?

Is je interesse gewekt of wil je graag meer informatie? Dan is het beste om telefonisch contact op te nemen. Dit kan op 06-24332081. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen of het contactformulier hiervoor te gebruiken. De contactgegevens zijn te vinden op de contactpagina.

Marianne van Erp
SPORTPSYCHOLOOG VSPN®

T: 06 2433 2081
E: info@mariannevanerp.nl

Marianne van Erp
SPORTPSYCHOLOOG VSPN®

T: 06 2433 2081
E: info@mariannevanerp.nl

Share This